Servicii

Serviciile noastre

Cabina foto

Descriere

Dacă vrei să adaugi un plus de distracție la petrecerea ta, serviciul nostru de cabină foto este alegerea perfectă! Invitații tăi se pot distra împreună, creând amintiri amuzante și durabile pe care să le ia acasă.
Afla mai multe!

Trupa de balet bedda

DESCRIERE

Trupa de balet Bedda oferă evenimentului eleganță și rafinament, oferind performanțe artistice ce încantă și impresionează publicul prin dansurile perfecționate datorită experienței.
AFLĂ MAI MULTE!

fum greu/vulcan

DESCRIERE

Aparatul oferă un fum dens pentru a creea un efect dramatic și impresionant, de asemenea se poate creea și un fum subțire pentru un efect misterios. Acest aparat de fum este perfect pentru evenimentele speciale!
AFLĂ MAI MULTE!

DJ

Descriere

Serviciul de DJ pentru petreceri furnizează muzică, mix-uri, echipament de sunet și lumini, precum și alte opțiuni de divertisment pentru a asigura o experiență de neuitat pentru invitații la petrecere.
Afla mai multe!

Sonorizare/ lumini

DESCRIERE

Serviciul de sonorizare și lumini furnizează echipamente pentru un sunet clar și iluminare profesională pentru evenimente. Acesta include difuzoare, microfoane, lumini LED, laser și alte efecte speciale pentru a crea o atmosferă adecvată și pentru a îmbunătăți experiența invitaților.
AFLĂ MAI MULTE!

Foto/video

DESCRIERE

Serviciul de foto/video implică fotografierea și filmarea evenimentelor sociale, precum nunți, petreceri și botezuri.
AFLĂ MAI MULTE!